Міфи та фобії дієтології - лактоза, глютен, консерванти, "є-шки"
Як казав Гіппократ: «Ми є те, що ми їмо». Для багатьох це не просто слова, тому правильне харчування набуває все більшої популярності, а в наслідок цього, навколо нього породжується багато міфів. З відео ви отримаєте відповіді на такі запитання:

Чи насправді лактоза - це небезпечний харчовий компонент.
Чому не варто відмовлятися від глютену.
Консерванти, їхня класифікація та токсичність.
Харчові добавки. Чи всі однаково шкідливі.

Лекторка: Дар'я Озерна - Магістр біології, медична журналістка, учасниця комунікаційної команди Уляна Супрун, письменниця non-fiction про здоров'я в Yakaboo Publishing.
Made on
Tilda